понеділок, 15 квітня 2024 р.

Збірка терапевтичних аудіоказок на допомогу батькам

Усі батьки розуміють, що виховання казкою — чи не найкращий спосіб навчити дитину правилам поведінки та пояснити що добре, а що погано. Завдяки яскравим ілюстраціям та цікавим сюжетам, казкові історії обов’язково зацікавлять діточок!

Збірка аудіоказок:

1. Хто обійме бабусю? 
Єва Сольська
Це історія про маленьку коалу Лілі, яка дуже любить свою бабусю. Якось вона дізналася, що той, кого обіймають, почувається щасливим. Лілі дуже хотіла, щоб бабуся була щаслива, але маленька коала так рідко гостювала у неї. Поки онучки не буде поруч, хто ж обійматиме бабусю?
  • Вікова категорія: від 2 до 7 роки
2. Найніжніші обійми у світі
Сара Неш
Маленькому леопарду стало сумно та самотньо без мами, яка пішла на полювання. Тож він вирішив її знайти. На шляху йому зустрічаються різні тварини: ведмідь, пітон, мавпочка, гієна, крокодил, павучок. Кожен хоче його втішити та приголубити, але ніхто не може зробити цього так, як мама. Малюк засумував та заплакав. Але мама знайшла його та обійняла, люблячи і турботливо. Це були найніжніші обійми у світі! 
  • Вікова категорія: від 2 до 5 роки
3. Капризуля Левеня
Александра Монич
Малюк любить вередувати? Він часто комизиться і не слухає батьків? Саме час прослухати з ним цю казку. Чи впізнає він себе в головному герої? Разом з левеням малюк, можливо, подивиться на себе збоку і зрозуміє, як треба поводитись.
  • Вікова категорія: від 3 до 5 років
4. Лежебока Ай
Оксана Демченко
Ця книжка допоможе дитині навчитися добру, позбавитися зайвих страхів, шкідливих звичок, розвинути чуйність і доброзичливість. Також вона сприяє гармонійному розвиткові маляти.
  • Вікова категорія: від 2 до 5 років
5. Хоробрий, як тато
Наталія Чуб
Добра та повчальна казка для малят про те, що треба робити, щоб тебе поважали та любили. Левеня з власного досвіду дізналося, що важливіше за все на шляху до цієї мети...
  • Вікова категорія: від 3 до 7 років

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.