середа, 7 лютого 2024 р.

Корисні посилання щодо отримання психологічної підтримки

Онлайн-платформа «Розкажи мені» починає цілодобово надавати українцям безплатна психологічну допомогу. Якщо ви відчуваєте тривогу, у вас трапляються панічні атаки, ви близькі до депресії чи навіть на межі – залиште заявку та очікуйте. Спеціаліст зв’яжеться з вами якомога швидше.

https://tellme.com.ua/ 


Центр психологічної підтримки “ОбійМи” - ініціатива психологів-волонтерів для допомоги людям, що зазнали стресу внаслідок воєнних дій та переселення. Щоб отримати психологічну допомогу, необхідно перейти за покликанням:
https://bit.ly/3hYlEmK


Фонд «Маша» спільно з центром нейропсихології «Рівновага» нададуть вашим дітям безплатні онлайн-консультації фахівців!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScAhuuZhLEK1S1SQW9t4HlldngRE32BeK0bBkn1_buG_WIcEw/viewform


Проєкт «Поруч» – це групи психологічної підтримки для підлітків і батьків, чиє звичне життя зламала війна. Психологи готові допомагати офлайн і онлайн, щоб досвід громадян України не залишився непереборною травмою на все життя.

https://poruch.me/


Ла Страда-Україна пропонує безплатні психологічні консультації для батьків, які хочуть зрозуміти стан своїх дітей й отримати підтримку:

https://la-strada.org.ua/

Telegram CHL116111
Instagram childhotline_ua


Психологічна підтримка українців під час війни від психотерапевтів-практиків. Група створена для безплатної психологічної допомоги українцям, які відчули на собі жахіття війни в Україні у 2022 році. Допомога здійснюється зусиллями психотерапевтів-практиків.

https://t.me/PsihologDopomogaWarInUa2022


Лінія підтримки для близьких ветеранів і військових

Підтримка психологів та консультації юристів відбуватиметься телефоном для клієнтів з будь-якого куточка країни. Усі консультації безоплатні та конфіденційні. Також можна отримати консультації юристів щодо документів й оформлення у новому місці, для виїзду за кордон, отримання соціальних виплат, а також освіти для дітей. Доступна з усієї України за телефоном 067 348 28 68 щодня з 8:00 до 22:00 години.


Телефон довіри з психологічною допомогою у Польщі

(+ 48 22 255 22 02) https://bit.ly/3tMZZ7M


Хаб стійкості - платформа з доступними сервісами для психологічної підтримки українців та українок у кризовий час. Є можливість запису на консультацію (як в Україні ,так і за кордоном) та коротка інформація як допомагати собі та іншим, контакти психологів до яких можна звернутись по допомогу

https://resiliencehub.com.ua/about-us

https://www.instagram.com/resilience.hub.u.a/

https://www.facebook.com/resilience.hub.u.a/

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.